Lekker feesten of gezellig wat drinken? Dat kan bij Café BlinQ in Hengelo


Over Café Blinq
Midden in het centrum van Hengelo, op de hoek van de Langestraat en de Willemstraat vind je café BLINQ Sinds oktober 2005 is deze gezellige bruine kroeg alweer geopend. 6 dagen per week kun je hier vanaf 15:00 uur terecht voor een lekker kopje koffie, biertje of iets anders.

Kom gezellig aan onze grote bar zitten voor een leuk of goed gesprek. Of zoek onze stamtafel op om een krantje of tijdschriftje te lezen. Zin in een spelletje vraag deze even aan de bar. Even relaxen? Plof dan neer op één van onze bankjes voor het raam.

In de weekenden gaan de voetjes van de vloer op onze dansvloer. Met de hits van de jaren '80, '90 en nu maken we er elk weekend weer een feestje van! Wil je graag een nummertje mee zingen dan is dit ook geen probleem.

In het zomerseizoen kun je lekker in het zonnetje op ons terras zitten, waar je een leuk uitzicht hebt in de Langestraat, Willemstraat en op het Willemsplein. Geniet hier van een koud biertje of een lekker cocktailtje.

Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Wil je hiervan op de hoogte blijven, check dan regelmatig onze agenda.

 


Een verjaardag, receptie of ander feestje organiseren? In overleg met ons is veel mogelijk. Van een hapje en een drankje tot een leuk buffetje. Wij hebben een beamer beschikbaar voor karaoke; een leuke fotogallerij of wat u maar wilt om uw feestje nog persoonlijker te maken. Voor meer informatie:

E-mail: info@cafeblinq.nl of Bel: 074-2509594


© Copyright 2008. All rights reserved. Designed by: Media Environs Design